Občina Selnica ob Dravi
Slovenski trg 4
2352 Selnica ob Dravi
02/673 02 07
info@selnica.si

JAVNI RAZPIS ZA PODJETJA

 

ENERGETSKO SVETOVANJE ZA OBČANE

 

ZABOJNIK ZA RABLJEN TEKSTIL

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo JAVNI RAZPIS za sofinanciranje začetnih investicij podjetij, ki ustvarjajo ali ohranjajo delovna mesta na območju Maribora s širšo okolico (tudi za območje Občine Selnica ob Dravi).

                     Javni razpis          Razpisna dokumentacija

 

 V pisarni info točke v Občini Selnica ob Dravi,  vas vsak tretji torek v mesecu med 17. in 18. uro, pričakujejo usposobljeni energetski svetovalci iz podjetja Adesco d. o. o., ki vam bodo na osnovi izkušenj brezplačno svetovali na področju zmanjšanja rabe energije. Potrebna je predhodna najava in rezervacija termina na tel: 02/ 673 02 02 ali e-pošta info@selnica.si.

                       

  Zadruga Dobrote z. b. o. je v  sodelovanju z Občino Selnica ob Dravi  za občinsko stavbo postavila zabojnik za zbiranje tekstila, čevljev in igrač.


Novice

VABILO NA PRIREDITVE
17. 4. 2014

Turistično društvo Selnica ob Dravi, vas vabi na posaditev jablane s kraljico jabolk, 22. aprila 2014, ob 10. uri v sadovnjaku TD ob Mariborski cesti. V soboto, 26. aprila 2014, bo ob 10. uri v Domu krajanov v Gradišču na Kozjaku potekalo 3. tradicionalno ocenjevanje jabočnega mošta, kisa in soka.
Vljudno vabljeni.

 VABILO NA JAVNI NATEČAJ
15. 4. 2014

Javna agencija RS za varnost prometa je pripravila javni natečaj za priznanje " Najboljše podjetje: zagotavljamo varnost v cestnem prometu za zaposlene" z namenom, da bi pritegnili čim več podjetij k preventivnim aktivnostim za zagotavljanje večje varnosti v cestnem prometu.

                                  

ODMERA NUSZ
2. 4. 2014

Ustavno sodišče je 28. marca 2014 sporočilo odločitev, da se Zakon o davku na nepremičnine razveljavi in presodilo, da je tudi Zakon o množičnem vrednotenju nepremičnin v neskladju z ustavo, kolikor se nanaša na množično vrednotenje zaradi obdavčenja nepremičnin. Do drugačne zakonske ureditve nepremičnin se uporabljajo predpisi, na podlagi katerih  pristojni organi za leto 2014 odmerijo nadomestilo za uporabo stavbnih zemljišč in pristojbino za vzdrževanje gozdnih cest od 1. aprila 2014 dalje v celoletni višini.


REZULTATI TEKMOVANJA
24. 3. 2014

Objavljamo rezultate tekmovanja v veleslalomu, kjer so sodelovali občani Občine Ruše, Občine Lovrenc na Pohorju in Občine Selnica ob Dravi.
      
                                  

SKLEP O NAČINU PLAKATIRANJA
18. 3. 2014

Občina Selnica ob Dravi objavlja Sklep o načinu plakatiranja na območju občine za izvedbo volitev poslancev iz Republike Slovenije v evropski parlament. 

STERILIZACIJA PSOV IN MAČK

3. 3. 2014
Društvo za zaščito živali Maribor v sodelovanju z veterinarskimi organizacijami v Podravju organizira v času od 1. marca do 30. aprila 2014, akcijo kjer bodo lastniki psov in mačk za sterilizacijo in kastracijo uveljavljali 20 odstotni popust.

                             


PONUDBA NEPREMIČNIN V PODRAVJU
3. 3. 2014

Na povezavi www.podravje.eu Mariborska razvojna agencija objavlja brezplačne oglase poslovnih nepremičnin v Podravju.


OGLED JABOLČNE POTI S KOLESI
23. 10. 2013
Za ogled Jabolčne poti so na voljo kolesa. Več informacij dobite na
Občini Selnica ob Dravi tel.: 02 673 02 09 ali pri
Turističnem društvu Selnica ob Dravi mob.: 051 63 23 10.
Dobrodošla je predhodna prijava predvsem za čas med vikendi in prazniki na info@selnica.si.
Veselimo se vašega obiska.


Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Evropa investira v podeželje. 
Za boljše delovanje te strani uporabljamo piškotke.
Ne strinjam se