Spoštovani,
v prihajajočih toplih dneh se pogosteje kot sicer pojavljajo nevihte z udari strel, zaradi katerih lahko pride do poškodb naprav.

Da bi se v čim večji meri izognili poškodbam naprav, ki so priključene na električno in komunikacijsko omrežje, kot so modem, TV-komunikator, računalnik ali televizor, uporabnikom priporočamo, da jih pred nevihto iz omrežja izključite. Na ta način lahko preprečite marsikatero okvaro naprave, predvsem pa si prihranite slabo voljo, če zaradi tega ne bi mogli dostopati do interneta, spremljati vaše priljubljene TV-oddaje ali uporabljati fiksne telefonije.

Telekom Slovenije svojim naročnikom, ki ste hkrati uporabniki mobilnih in fiksnih storitev, omogoča tudi brezplačno storitev Strela alarm, s pomočjo katere lahko v realnem času prejmete informacijo o strelah na območjih vašega fiksnega priključka. Na prejemanje tovrstnih sporočil se lahko naročite tako, da na številko 041 145 000 pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo STRELA, naredite presledek ter navedete vaše UPORABNIŠKO IME ZA FIKSNE STORITVE Telekoma Slovenije.

Primer zapisa v SMS-sporočilu: STRELA novakj

Posredujemo vam še nekaj povezav do relevantnih video vsebin:

  1. Postopek naročanja na storitev Strela alarm:https://youtu.be/1tF8oy3zBI4
  1. Naročite se na obveščanje o strelah in pravočasno izključite naprave: https://www.youtube.com/watch?v=CM5EJg42Vp8
  1. Izklopite naprave in nadaljujte z ogledom na mobilni napravi: https://www.youtube.com/watch?v=PEdCWp2XeO8
  1. Ne tvegajte, strele napravam ne prizanašajo:https://www.youtube.com/watch?v=o58JfCUQyVA
  1. Bodite hitrejši od strele:https://www.youtube.com/watch?v=j-eiHIhgVCg

Več informacij je na voljo na http://ts.si/bliskoviti-obisk