Sodoben ritem življenja nam prinaša mnoge izzive, ki se lahko kažejo kot stres in izgorelost, tesnoba ali kot težave in konflikti v medosebnih odnosih. Zaradi tega imamo velikokrat občutek vrtenja v začaranem krogu. Ker včasih sami ne moremo izstopiti iz tega začaranega kroga in ob tem potrebujemo malce pomoči smo za vas pripravili brezplačna* svetovanja in razbremenilne pogovore, ki jih bo vodila Tjaša Srnko Rauh, mag. Zakonskih in družinskih študijev.

Svetovanje vsebuje strokovno psihosocialno pomoč v obliki svetovalnega procesa ali razbremenilnega pogovora in je namenjeno odraslim posameznikom ali mladostnikom, družinam ali parom, ki se znajdejo v stiski in potrebujejo pomoč, nasvet, nepristranski pogled na situacijo, razumevanje ali le sočutno besedo in malce spodbude ter razbremenitve.

Svetovanja bodo potekala po prehodni najavi. Za rezervacijo termina ali dodatne informacije lahko pokličete na 051-646-813 ali pišete na info@lucka-svetovanje.si. Več o samem svetovanju in svetovalki pa lahko preberete tudi na www.lucka-svetovanje.si

*Svetovanja so financirana s strani Občine Selnica ob Dravi in so za uporabnike brezplačna.

Skip to content