Spoštovani,
vsi, ki se tako ali drugače ljubiteljsko ukvarjajo z zdravilnimi zelišči ali vas to zanima vabimo na predavanje prof. dr. Samo Krefta mag. farm. Na predavanju boste izvedeli vse kar vas zanima o zeliščih in še več.

Prof. dr. Samo Kreft se znanstveno ukvarja z zdravilnimi rastlinami in sicer vse od njihove botanike,etnologije, fitokemije, farmakologije do kliničnih raziskav in regulative. Poleg znanstvenih člankov je napisal tudi preko 60 poljubnih in strokovnih člankov. Je soavtor in urednik več poljubno znanstvenih in strokovnih knjig.

Predavanja bi se moral udeležit vsak zeliščar oz. uporabnik zdravilnih rastlin saj so vedno potrebna dodatna izobraževanja in seznanitev z novimi spoznanji glede uporabe zdravilnih rastlin. Zdravilne rastline imajo tudi nekaj neželenih učinkov, katere pa lahko odkrijejo samo z dolgotrajnimi raziskavami in nekaj tega bomo izvedeli na predavanju.

Zadnja ura predavanja je namenjena samo vam spoštovani. Zastavili boste lahko vprašanja, ki vas tarejo v zvezi z zdravilnimi zelišči. Vprašanja lahko pisno posredujete na mail, lahko pisno oddate ob prihodu na predavanje ali pa jih zastavite osebno (nekatera vprašanja se vam bodo utrnila tam).

Predavanje bo v PETEK, 3. JUNIJ 2022, od 16.00 do 20.00. Na Spodnjem Slemenu (Občina Selnica ob Dravi) v Vaškem domu (stara šola) cena 15 eur.

OBVEZNE REZERVACIJE! Število slušateljev je omejeno.

Več si oglejte na facebooku in prosim delite s prijatelji :
https://www.facebook.com/kidjanezurbas
Informacije: mail: alinac.urbas@gmail.com
tel.: 02 674 0 170 (Janez)
gsm: 041 835 617 (Boris)