Kaj je projekt PONI Podravje?
PONI Podravje predstavlja model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega udeleženci v času štirih mesecev, kolikor traja zaposlitev v programu, razvijejo in realizirajo lastno podjetniško idejo. To dosežejo skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej. Udeleženci so za obdobje 4 mesecev zaposlenih pri enem izmed partnerjev projekta PONI Podravje – Regionalni razvojni agenciji za Podravje – Maribor, Razvojni agenciji Slovenske Gorice, d.o.o. ali Znanstveno-raziskovalnem središču Bistra Ptuj. V teh 4 mesecih so zaposleni za polni delovni čas, v času zaposlitve pa razvijajo svojo podjetniško idejo.

Več informacij o projektu in javnih pozivih:
Vsake 4 mesece je na spletni strani https://rra-podravje.si/projekti/poni objavljen Poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje. O javnih pozivih obveščamo tudi preko socialnih omrežij.
Trenutno je objavljen 5. javni poziv. Rok za prijavo je 17. 2. 2022.

Bodoči udeleženci bodo lahko več informacij pridobili na spletnih informativnih dnevih, ki bosta potekala 27. 1. 2022 in 10. 2. 2022 ob 10. uri. Prijava za udeležbo na informativnem dnevu: poni@rra-podravje.si. 

KONTAKT: Irena Podletnik; irena.podletnik@rra-podravje.si, tel.: 02/333 13 00.

PONI Podravje_opis
PONI Podravje_zloženka

Skip to content