Spoštovani,
obveščamo vas, da se je tudi v tem letu vrtec “Kobanček” pridružil VSESLOVENSKI AKCIJI SIMBIZA GIBA. Ker zaradi trenutnih razmer (covid 19) ne moremo povabiti na druženje in gibanje v vrtec občanov naše občine, vas nagovarjamo v tej obliki.
Akcija poteka ves mesec maj, vrtec “Komancek” se bo akciji priključil v drugi polovici meseca. Letošnji slogan je – ZA ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE – GIBAJMO SKUPAJ, ČETUDI NARAZEN.
Glavni cilji in poslansko projekta so medgeneracijsko sodelovanje in sožitje, seznanjanje z novimi športno gibalnimi aktivnostmi in ozaveščanje ljudi vseh generacij o zdravem načinu življenja in pomembnosti gibanja 365 dni v letu skozi celo življenjsko obdobje.
Letos se bodo naloge izvajale z otroki znotraj skupin (telovadili, izvajali daljše sprehode, risali risbice in jih posredovali občanom…) za sodelovanje pa so na podoben način vključeni tudi starši, stari starši in razna društva.
Bili bi veseli, če se nam pridružite in k sodelovanju nagovorite tudi druge občane naše občine. V kolikor bi kdo posnel kakšno fotografijo z izleta, izvedbo gibalnih vaj ali druženja v naravi z ožjimi družinskimi člani,  lahko pošlje na elektronski naslov bernarda.majster@os-selnica.si.

V nadaljevanju prilagamo še naslove, kjer je mogoče slediti vsem dejavnostim v okviru akcije SIMBIOZA GIBA.
Spletni strani: https://simbioza.eu/projekti/simbioza-giba.
FB omrežju: https://www.facebook.com/Simbioza.eu/.
IG omrežju: https://www.instagram.com/simbioza_med_generacijami/

Veselimo se sodelovanja z vami. Skupaj zmoremo.

Bernarda Majster, vzgojiteljica in koordinatorica SIMBIOZE GIBA v vrtcu Kobanček

Skip to content