Spoštovani,
na podlagi predvidenih vladnih omilitev ukrepov, ki so bili sprejeti v namen preprečevanja širitve okužb s koronavirusom, bomo pod določenimi varnostnimi pogoji odprli tudi vaš zbirni center v občini Ruše, po velikonočnih praznikih v torek, 14. aprila 2020.

Zbirni center bo, v času sicer še razglašene epidemije, odprt PO USTALJENEM POLETNEM DELOVNEM ČASU.
TOR – OD 12.00 DO 18.00, ČET – OD 12.00 DO 18.00 IN SOB – OD 9.00 DO 17.00.

Varnost in zdravje zaposlenih in uporabnikov zbirnega centra ostajata na prvem mestu, zato bodo ob predaji odpadkov veljali nekateri varnostni ukrepi, ki jih je treba pri tem spoštovati.

Vstop v zbirni center bo hkrati mogoč za največ dve vozili, pri čemer bodo uporabniki ob obisku zbirnega centra morali nositi ZAŠČITNO MASKO ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela, ZAŠČITNE ROKAVICE, medsebojno pa bodo morali vzdrževati predpisano VARNOSTNO RAZDALJO, torej NAJMANJ 2 METRA. Vstop v prostor, ki je na zbirnem centru namenjeni zaposlenim, bo obiskovalcem prepovedan.

Zavedamo se, da se občasno pri dovozu v zbirni center lahko pojavljajo zastoji, zato vnaprej opozarjamo uporabnike, da so za spoštovanje prometnih predpisov odgovorni sami in da morajo poskrbeti, da bo čakanje na vstop v zbirni center potekalo tako, da ne bo motilo tekočega prometa.

Verjamemo v skupno odgovornost in strpnost pri predaji/prevzemu odpadkov.

SNAGA, d.o.o.

Skip to content